Biman Bangladeş Havayolları Yaklaşık 17 Yıl Sonra Tokyo Narita – Dakka Uçuşlarına Devam Edecek

Biman Bangladeş Havayolları Boeing 787-9 Dreamliner (S2-AJY) - Carlos Enamorado - AirTeamImages.com

Biman Bangladeş Havayolları, 2 Eylül'de Narita ile Dakka'yı birbirine bağlayan tarifeli yolcu hizmetlerini başlatacak ve bu, neredeyse 17 yıldır ilk bağlantı olacak. Bangladeş'in resmi ulusal havayolu olan Biman Bangladeş Havayolları, Dhaka ile Narita arasındaki boşluğu yalnızca altı buçuk saatte benzersiz bir şekilde kapatacak. Bu yeni rota, Narita'dan Dakka'ya ilk aktarmasız uçuş yolculuğunu simgeliyor.

Bangladeş'in hareketli başkenti ve küresel bir mega şehir olan Dakka, ülke içindeki yönetim, kültür ve ticaretin merkezi konumundadır. Zengin mirasıyla ünlü Dakka, Lalbagh Kalesi gibi ilgi çekici yerleriyle turistleri cezbetmektedir.

Biman Bangladeş Havayolları Rota Isı Haritası

Seyahat kolaylığını artırması beklenen yeni Narita-Dakka rotası, iki ülke arasında daha güçlü bağlantılar oluşturarak ekonomik etkileşimin artmasını kolaylaştıracak. Narita Havaalanı, ağını genişletmeye devam ederek yolculara daha geniş bir destinasyon seçeneği sunarak daha da kusursuz bir deneyim sağlamayı hedefliyor.

SONRAKİNİ OKUYUN...

Reklamsız gitmeyi düşündünüz mü?

Reklamları kaldırın veya reklamsız Radarbox kullanmak için bir plana abone olun. Zaten abone misiniz? Giriş yap

Abone ol

RadarBox'ın web sitesine giriş izniniz var. Hizmetlerimizi kullanmaya devam ederek Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.

GİZLE